dissabte, 20 de abril de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dimiteix la cúpula d’UDC Vilassar de Mar

Foto: Arxiu

Foto: Arxiu

Nou episodi en l’escletxa oberta a Convergència i Unió (CiU) de Vilassar de Mar. Tres membres de la cúpula d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) al municipi maresmenc han presentat la seva dimissió “irrevocable”. Es tracta del president local d’UDC, Joan Roca; el vicepresident local, Alfons Núñez; i el tresorer i tinent d’alcalde, Desi Camino.

Aquesta dimissió en bloc ha estat motivada pel desacord dels tres dimissionaris amb el que consideren una “imposició als despatxos” del candidat de la federació nacionalista a les pròximes eleccions municipals. Segons informa l’ACN, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) vol que l’actual alcalde, Joaquim Ferrer, opti a la reelecció.

Els dimissionaris, dos d’ells regidors del govern municipal, consideren que aquesta decisió és un “error històric” i denuncien que “nega el dret a decidir” el candidat a la militància, un fet que – diuen – “posa clarament en evidència la por de que el senyor Joaquim Ferrer, molt possiblement, no hauria superat”.

També, els tres càrrecs de la cúpula d’UDC justifiquen la seva dimissió “per tal de no ser cap impediment ni entorpir les negociacions que s’estan duent a terme amb CDC de cara a les properes eleccions municipals, amb la voluntat que d’aquesta manera es pugui arribar a un possible acord de CiU”.

La setmana passada els cinc grups de l’oposició a l’Ajuntament de Vilassar de Mar (PSC, PPC, ICV-EUiA, CUP i ERC) van signar un manifest conjunt on denunciaven públicament el que consideren una “manca de direcció política i d’acció de govern”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per