viagra sale online uk can you buy flonase nasal spray over the counter buy lamisil once where can i get zoloft online differin gel 0.1 buy uk
dissabte, 15 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Enxampats cremant contenidors a Sant Pol

Contenidors cremats (La Marina) | Foto: Aj. S.P.

Contenidors cremats al carrer La Marina | Foto: Aj.

Agents de la Policia Local va detenir in fraganti el passat cap de setmana els autors de la crema de contenidors de brossa a Sant Pol de Mar. Des de fa un any, el municipi maresmenc ha patit aquest tipus de vandalisme que, en el seu conjunt, ha suposat un cost d’uns 20.000 euros, segons els càlculs de l’ajuntament.

Les detencions es van produir el dissabte 25 d’abril, quan una patrulla de paisà va poder detenir els autors dels fets, quan fugien, poc després de provocar l’incendi d’un contenidor llençant un objecte al seu interior. El foc, que va acabar cremant dos contenidors, va ser sufocat pels Bombers de la Generalitat.

Des del mes d’abril de 2014, Sant Pol ha patit aquests tipus d’actes vandàlics. Des de llavors, el cos policial local va iniciar tasques de vigilància nocturna a les zones més afectades, principalment durant els caps de setmana.

Catorze contenidors en un any

En aquest darrer any, l’Ajuntament de Sant Pol ha comptabilitzat 14 contenidors cremats als carrers Manuel Carrasco i Formiguera, Pau Simón i La Marina; i un embellidor de fusta de l’àrea de recollida de residus.

L’incident més greu va tenir lloc la nit de Reis al carrer de La Marina, on el foc va afectar també un vehicle particular estacionat en una zona molt propera i una canonada de gas amb el perill que això comporta. L’incendi també va afectar un quadre elèctric que subministrava llum a la urbanització, un fet que va deixar sense subministrament durant dies diversos carrers i domicilis particulars.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per