ventolin nebules to buy buy sildenafil citrate uk online viagra sales in australia buy tamoxifen citrate research chemicals buy abilify online canada
diumenge, 19 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inauguren centre d’empreses a Mataró

L'acte d'inauguració

L’acte d’inauguració

CaixaBank ha inaugurat a Mataró el seu primer centre d’empreses a la comarca del Maresme. Es tracta del Centre d’Empreses del Maresme, situat al Camí Ral, 630-632, des del qual es vol donar servei a prop de 600 empreses de la comarca. Segons informa l’entitat financera, el Centre d’Empreses del Maresme neix amb un volum de negoci proper als 200 milions d’euros.

Les mateixes fonts han informat que el Centre d’Empreses del Maresme, dirigit per Núria Montolio, va obrir les portes el passat dia 1 de setembre per donar resposta a les necessitats de les empreses de la demarcació. El centre disposa d’un equip de 10 especialistes per gestionar el negoci d’empreses de les comarques de la zona. Disposa d’un director de banca d’empreses, dos gestors de banca d’empreses, un tècnic especialitzat en gestió d’actiu, un en finançament especialitzat, un en comerç exterior, un de tresoreria, i dues persones de suport operatiu.

L’acte d’inauguració va ser presidit pel director territorial de CaixaBank a Barcelona, Jordi Nicolau, acompanyat pel director d’empreses de Barcelona, Carles Gramunt. Nicolau va destacar la vitalitat empresarial de les comarques del Maresme com la raó principal de la creació d’un punt d’atenció i va manifestar que “des del centre d’empreses situat a Mataró garantirem el millor servei de CaixaEmpresa des de la proximitat”. En aquest sentit, l’entitat financera posa a la seva disposició un equip de gestors d’empreses que treballa a tot l’Estat a través d’una xarxa de més de 5.700 oficines i 89 centres d’empreses, un dels quals ja es troba a les comarca del Maresme.

Per altra banda, CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a petites, mitjanes i grans empreses de la Direcció Territorial de Barcelona per valor de 1.247 milions d’euros durant els mesos de gener a novembre de 2015. L’entitat financera ha dirigit aquests préstecs a petites, mitjanes i grans empreses. Els 1.247 milions d’inversió creditícia representen un increment del 24% respecte el mateix període de l’any anterior.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per