buy doxycycline monohydrate online buy viagra online switzerland buy generic zyvox cheap suhagra cheap real kamagra
dilluns, 16 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Joc de Trons enceta Pla de màrqueting a Canet

Castell

Castell de Santa Florentina | Aj.

Des que la cadena nord-americana HBO va anunciar que tenia previst gravar algunes escenes de la sèrie americana Joc de Trons al castell de Santa Florentina, el consistori canetenc ha avançat que no deixarà passar aquesta oportunitat. En aquest sentit, aprofitant l’envergadura del projecte, l’Ajuntament està preparant un pla de màrqueting promocional per situar Canet de Mar al món. Aquest pla comença ara però també contempla els mesos futurs, sobretot quan s’estreni la sisena temporada de la sèrie de cara al 2016.

Segons informa el mateix consistori, les visites al castell han notat un augment important des que es va fer pública la notícia del rodatge. Aprofitant aquesta circumstància, l’Ajuntament vol estar preparat per oferir al visitant tot allò que té Canet des del punt de vista cultural, històric i arquitectònic. Entre altres, el pla de màrqueting inclourà accions de comunicació institucional, amb una presència destacada a les xarxes socials, però també es treballarà per deixar pas a la imaginació i aprofitar el potencial comercial per crear productes i idees originals que traslladin al públic als Set Regnes o a les cases Targaryen, Lannister o Stark.

A hores d’ara, l’hermetisme vers el pla de rodatge és absolut i la logística de treball es prepara amb tot detall. Des de Canet segueixen molt de prop la preparació del rodatge a Girona, on fa setmanes que s’està muntant tot l’operatiu per començar a rodar aquest setembre. De moment, a Canet només saben amb certesa que no hi haurà cap moviment fins a la primera setmana de setembre, i que tot el rodatge es concentrarà a la zona del Castell de Santa Florentina.

1 comentari per a “Joc de Trons enceta Pla de màrqueting a Canet”

  1. […] 12 mesos per al rodatge d’algunes escenes de la sèrie ‘Joc de Trons’ previst al castell de Santa Florentina de Canet de Mar els dies 16 i 18 de […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per