buying proscar in thailand buy hoodia gordonii plant dapoxetine generic cheap anyone bought viagra online where to order finpecia
dissabte, 22 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Jocs de Trons’ busca nadons rossos a Canet

Fotograma de 'Joc de Trons'

Fotograma de ‘Joc de Trons’

L’agència de càsting Modexpor International ha comunicat a través de les xarxes socials que necessita nadons rossos de 9 a 12 mesos per al rodatge d’algunes escenes de la sèrie ‘Joc de Trons’ al castell de Santa Florentina de Canet de Mar els dies 16 i 18 de setembre.

Segons l’agència, les persones interessades poden completar una fitxa al seu web, enviant dues fotografies del menor com les de l’exemple que hi apareix i que es poden fer amb el mòbil sobre un fons neutre. També afegeixen que, si encara no es poden mantenir en peu, els petits poden ser fotografiats asseguts en una cadira.

Per altra banda, Modexpor International també demana fotos del Document Nacional d’Identitat (DNI) del menor i dels pares – per ambdues cares – juntament amb les fotos del llibre de família, on hi apareixen els noms dels pares i del menor. Per poder participar en el càsting, que estarà obert fins aquest dijous 27 d’agost, els petits han de disposar de DNI i residir a Canet o rodalies.

Imatge: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per