buy generic imitrex canada purchase levitra canada buy clomid using paypal lexapro online coupons cialis sales online australia
dimecres, 15 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Marató de sang supera previsions

Imatge: YouTube

Imatge: YouTube

Un total de 278 persones es van acostar divendres passat, 20 de març, al Poliesportiu Municipal de Tordera per donar sang. Durant la Marató, que es va celebrar de 10 del matí a 10 de la nit, es van fer efectives 247 donacions. La resta, 31 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang.

L’organització, que ha vist superades les seves previsions, ha ressaltat que 38 persones que no havien donat mai sang ho van fer per primera vegada en aquesta Marató de sang de Tordera. A través d’un comunicat, el Banc de Sang i Teixits (BST) ha valorat la jornada com un èxit, i ha agraït i felicitat a tos els participants i col·laboradors de la jornada, així com el suport de l’Ajuntament de Tordera i l’Associació de Donants del Maresme. Aquesta nova campanya ha fet augmentar els baixos índex de sang existents al (BST).

App mòbil

Per altra banda, coincidint amb la celebració del Mobile World Centre de Barcelona, el Banc de Sang i Teixits va presentar una aplicació mòbil que està desenvolupant per millorar les donacions de sang.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per