dilluns, 27 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Txell Costa publica ‘Working Happy’

Txell Costa

Txell Costa

A partir del proper 16 de juny les llibreries posaran a la venda el llibre ‘Working Happy‘, de la periodista pinedenca Txell Costa. Es tracta d’una obra amb un esperit molt pràctic que conté tot el que cal per crear, a partir d’una idea, una empresa.

El llibre proposa que els objectius personals i professionals vagin de la mà. Així, l’obra acompanya al lector en el procés de crear una empresa que li permeti viure d’allò que li agrada, i ho fa començant des de zero, per a gent que no en sap gens ni mica. Entre d’altres propostes ajuda a definir el target, el valor diferencial, com donar-se a conèixer a través de les xarxes socials…

.

.

Aquest és un procés que la mateixa autora ha viscut en primera persona. Costa va deixar Catalunya Ràdio, i es va anar embrancant progressivament en això de ser autònoma. Actualment té la seva pròpia empresa de comunicació i compta amb un equip de més de trenta professionals.

Txell Costa subratlla que ‘Working Happy’ mostrarà als seus lectors com “crear la feina dels seus somnis, els permetrà crear la seva marca i els mostrarà com donar-se a conèixer i llençar-se al mercat”. Segons Costa, un dels apartats destacats també és el que ensenya “com ser un bon líder i com delegar feina i formar un bon equip“. De fet, l’autora assegura que la seva empresa “no seria el que és sense l’equip que s’hi ha anat incorporant”.

Txell Costa

És periodista llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona, postgrau en comunicació política i institucional, i en coaching i lideratge organitzacional, i màster en comunicació i dinamització de la societat de la Informació i el coneixement. Ha treballat en mitjans com Catalunya Ràdio i Com Ràdio.

Actualment, dirigeix l’empresa de comunicació i màrqueting Txell Costa. És assessora de la Generalitat en aquesta matèria, conferenciant i professora universitària. Ha estat escollida com un dels referents femenins pel Parlament de Catalunya l’any 2015.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per