Les Santes tindran Sopa | Diari Maresme buy imitrex from canada how to avoid buying fake viagra get nolvadex online purchase lisinopril 40 mg p57 hoodia buy uk
divendres, 22 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les Santes tindran Sopa

Foto: Sopa de Cabra

Foto: Sopa de Cabra

En un any en el qual els Sopa de Cabra només oferiran tres concerts exclusius, el grup gironí serà un dels plats forts de Les Santes 2015. La banda liderada per Gerard Quintana ha anunciat les tres ciutats on realitzaran la ‘Gira 3,2,1…’ durant el concert sorpresa que van realitzar el passat cap de setmana al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona, en el marc del Festival Strenes de la capital gironina. Aquest concert s’ha preparat durant gairebé sis mesos, inspirant-se en accions similars que van dur a terme els Beatles a Londres, o els U2 a Los Ángeles.

Els tres concerts 'únics' dels Sopa

Els tres concerts ‘únics’ dels Sopa

La gira de Sopa de Cabra començarà dissabte 18 de juliol al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i acabarà divendres 7 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils. Aquesta gira, que suposarà un parèntesi en la gravació del nou disc que serà enregistrat durant l’estiu, repassarà tots els clàssics de la banda i també algunes noves cançons davant del seu públic. Aquest nou treball discogràfic serà el primer en estudi dels Sopa després de 15 anys. El grup està treballant en una posada en escena sorprenent, amb la intenció de fer d’aquests concerts els més espectaculars de tota la seva trajectòria.

El concert de Mataró tindrà lloc el proper el 24 de juliol, a les 10 de la nit, al Parc Central, i el preu total de les entrades, amb despeses de gestió incloses, serà de 31 euros.

Més informació: sopadecabra.cat , culturamataro.cat i a les oficines de Cultura ubicades al carrer de Sant Josep, 9 de Mataró.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per