buy maxalt online best site to buy generic propecia buy doxycycline boots online viagra purchase canada buy periactin syrup online
dissabte, 15 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denuncien plens ‘buits de contingut’

Ajuntament Vilassar Mar | Foto: Arxiu

Ajuntament Vilassar Mar | Foto: Arxiu

Els cinc grups de l’oposició a l’Ajuntament de Vilassar de Mar (PSC, PPC, ICV-EUiA, CUP i ERC) han signat un manifest conjunt on denuncien públicament el que consideren una “manca de direcció política i d’acció de govern”. Els grups signants asseguren que l’actual equip de Govern de Convergència i Unió (CiU) està “trencat per les disputes internes”, i l’acusen de “falta d’idees, projectes i d’il·lusió”.

Segons apunten en el seu manifest, això es tradueix “en la inexistència d’assumptes per presentar a l’aprovació dels plens i que aquests estiguin des de fa temps buits de contingut“, fins arribar aquest mes de gener a “l’esperpèntica situació de que no hi ha punts per tractar en la part dispositiva”.

En el manifest, l’oposició en bloc també es queixa de “la falta de seriositat i rigor” per part de l’alcalde, Joaquim Ferrer (CiU), pels “constants i habituals aplaçaments de les dates fixades per a la celebració dels plens”. Els signants conclouen que consideren una “greu irresponsabilitat” el “que representa el desistiment de funcions de l’equip de govern de CiU”, a qui acusen d’una política “mancada de transparència”, “arrogant i prepotent”; a més d’afegir que ho consideren “una manca de respecte” per a la ciutadania de Vilassar de Mar i per als grups de l’oposició, i un “menyspreu” als valors democràtics.

1 comentari per a “Denuncien plens ‘buits de contingut’”

  1. […] de l’oposició a l’Ajuntament de Vilassar de Mar (PSC, PPC, ICV-EUiA, CUP i ERC) van signar un manifest conjunt on denunciaven públicament el que consideren una “manca de direcció política i d’acció […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per