clindamycin phosphate topical gel buy online online finpecia brand name synthroid online buy generic cialis online australia cheap fluoxetine uk
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Microinsectes contra la plaga del tigre

Actuació

Actuació en un dels plataners | Foto: Aj.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha estrenat aquests darrers dies un nou tractament fitosanitari per combatre la plaga del tigre dels plàtans. Per primera vegada, Llavaneres està aplicant un tractament de lluita biològica en el seu arbrat municipal.

Segons informen fonts del consitori, es tracta d’un procediment biològic que aposta per reduir els productes químics, en compliment de la nova normativa fitosanitària. L’actuació consisteix en dipositar en els arbres uns microinsectes (Anthocoris) que actuen com a depredadors naturals per tal d’eliminar la plaga i alhora evitar un tractament químic, més agressiu amb el medi ambient i que, per tant, també pot ser perjudicial per a la salut de les persones.

Aquest dimecres la brigada està duent a terme el tractament als arbres de la plaça de la Vila, el passeig de la Mare de Déu de Montserrat i a Mare de Déu de Lurdes. Segons informen les mateixes fonts, en un parell de setmanes es farà una valoració dels resultats del nou tractament.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per