Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/diarimaresme.com/web/anuncis/.default on line 354 Cabrera de Mar millora el lateral de la N-II | Diari Maresme
dimecres, 24 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrera de Mar millora el lateral de la N-II

Lateral a la N-II | Foto: Aj.

Lateral a la N-II | Foto: Aj.

Cabrera de Mar ha finalitzat aquest estiu les obres d’adequació del lateral de la carretera N-II que es van iniciar a principis de maig. Aquest projecte formava part d’un Pla de Millora de l’Accessibilitat al municipi i pretenia garantir la seguretat de les persones que diàriament es desplacen per aquest vial a peu o en bicicleta.

.

.

Segons informen fonts municipals, les actuacions han consistit en la millora del ferm en el costat que dóna a la muntanya, la instal·lació de proteccions i la construcció d’un pont per a vianants i bicicletes per sobre de la riera de Cabrera. Les obres, que van finalitzar el passat mes de juliol, s’han dut a terme en els trams compresos entre la urbanització Bonamar i el Pla de l’Avellà i entre la urbanització Costamar i el polígon comercial de Santa Margarida, i ha suposat també una millora de les connexions entre els nuclis veïnals de Cabrera de Mar.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per