buy finasteride cvs propranolol buy australia buy benadryl cream uk buy sildenafil citrate online india buy viagra usa blog
dimecres, 18 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

N-II: Els nous enllaços a Tordera, al juliol

.

.

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha anunciat aquesta setmana al Congrés dels Diputats que les obres dels dos enllaços de la N-II de Tordera començaran aquest mes de juliol. Aquesta actuació va ser adjudicada el passat març amb un pressupost de 5,1 milions d’euros i un termini d’execució de prop de dos anys. Pastor responia així a les crítiques de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), que assegura que hi ha 55 quilòmetres d’aquesta carretera sense desdoblar.

Segons recorden des del consistori torderenc, els nous enllaços milloraran l’accessibilitat a les urbanitzacions de Tordera Parc i Terra Brava, així com la construcció d’un vial de serveis fins a Can Bertolí. Per altra banda, respecte a les actuacions entre Tordera i Maçanet, la titular de Foment ha assenyalat que el 2015 s’aprovarà el projecte de condicionament i, a continuació, es licitaran les obres.

Durant la seva intervenció al Parlament, Ana Pastor també ha dit des de Maçanet fins a Girona tots els trams de l’autovia A-2 es troben en servei o execució, i ha afegit que ja està aprovat el projecte constructiu de l’enllaç de Vidreres. Segons la ministra, la inversió en aquesta legislatura a la N-II ascendeix a 100 milions d’euros.

Imatge: Street View

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per