buy sildenafil teva 100mg himalaya ayurslim online india benzac buy uk tretinoin buy canada where to buy cafergot
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Porten al ple propostes per l’escola pública

Diada Escola Pública | Imatge: YouTube

Diada Escola Pública | Imatge: YouTube

Els grups municipals del PSC, ICV-EUiA i CUP a l’Ajuntament de Mataró presentaran al proper ple una proposta basada en ‘Mataró, per l’Escola Pública‘, un manifest que es va fer públic durant la Diada de l’Ensenyament Públic de Mataró, celebrada el passat 15 de març, amb un caràcter festiu i reivindicatiu.

Aquests grups mataronins consideren que en els darrers anys s’ha dut a terme “una gestió errònia” per part del Departament d’Ensenyament, els Serveis Territorials i Govern Municipal. Segons afegeixen, l’educació és “el principal instrument per a la igualtat d’oportunitats i la cohesió social”, i reclamen que “ha de ser una de les prioritats estratègiques de qualsevol govern municipal”.

Entre els precs que presentaran PSC, ICV-EUiA i CUP, hi ha la proposta de demanar que el consistori mataroní insti al Departament d’Ensenyament perquè reconegui com a etapa educativa el primer Cicle d’Educació Infantil. També demanen que es mantingui el nivell de qualitat de les Escoles Bressol Municipals i que la Generalitat compleixi amb els seus compromisos reconeguts per llei. A més, consideren que la davallada demogràfica és una oportunitat per a millorar la qualitat educativa.

A més, proposen a l’ajuntament que insti al mateix departament de la Generalitat perquè no es tanqui cap línia de P3 a la ciutat, no accepti cap increment de ràtios, ni la massificació de les aules. Per últim, els mateixos grups demanen que s’iniciï el procés amb la Generalitat per a la construcció d’un nou institut a la ciutat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per