diumenge, 20 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Primer acte del Camí de Santes

Foto:

Foto: Ralet.Art i Cultura

Unes 150 persones van assistir diumenge passat en el que era el primer acte de la primera edició del Camí de Santes organitzat per l’entitat Ralet.Art i Cultura. Segons informa l’organització, aquest diumenge van omplir la plaça amb una doble proposta simultània, d’una banda, el conjunt Ètnica-Ment que veu d’arrels musicals de les dues vores del mediterrani i, de l’altra, la companyia de dansa contemporània resident a Mataró, INsomnes.

El proper diumenge 5 de juliol, a les 9 de la nit, repeteixen fórmula a l’hora de combinar disciplines. Aquest cop serà la parella mataronina Duet Claudàtor format per Pau Sola al chello, i la Sarah Claman al violí. Presentaran un projecte ‘In/escrit’, on jugaran amb la música escrita i la improvisada de manera espontània buscant les reaccions que la música pot provocar en el públic. Comptaran amb les ballarines de dansa contemporània Marta Dalmau, Maria Garriga i Patri Mas, amb qui dialogaran a través del gest i de la música, i a més a més, amb el saxofonista Ferran Besalduch.

La plaça de can Xammar s’engalanarà doncs de nou, a partir de les 8 del vespre, on hi haurà instal·lades taules i cadires per tothom i on tots els visitants que ho desitgin podran fer un mos a base de pinxos.

Rotet de Santes

Per segon any, també a la plaça de can Xammar, el migdia del dia 29 de juliol tindrà lloc el Rotet de Santes. Un dinar popular a base de paella i xíndria que tindrà lloc a partir de les dues un cop acabat el Ball de Bastons a la mateixa plaça. Els tiquets ja són a la venda a la barra del Camí de Santes, a l’Espai Cultural El Públic i seran també a l’estand de DeSantesaSantes durant la Fireta de Santes.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per