dilluns, 10 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Quatre mil quilòmetres solidaris

Josep Cortés

Josep Cortés

L’atleta canetenc Josep Cortès va començar el passat 25 de maig la volta a Espanya caminant amb l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer en la seva lluita contra el VIH i la Tuberculosi a l’Índia. El repte, que preveu assolir el proper 31 d’agost, és força exigent perquè consisteix en recórrer 4.000 km a peu, al llarg de tot el territori espanyol, durant 100 dies per intentar mobilitzar petits granets de sorra per aquesta bona causa.

.

.

La seva aventura l’ha dut a ciutats com Barcelona, ​​València, Alacant, Múrcia, Granada, Sevilla, Zamora, Santiago de Compostel·la, Gijón, Bilbao, Donosti, Pamplona o ​​Osca, la millor manera de celebrar la seva jubilació amb bona salut, i unint la seva passió amb la solidaritat. Malgrat l’esforç, a hores d’ara encara és lluny d’assolir els 3.000 euros que vol recaptar per a la Fundació a través del micromecenatge, tot i que confia apropar-se a la xifra ara que enfila la recta final del seu repte.

Aquest projecte de la Fundació Vicente Ferrer atén totes aquelles persones malaltes de VIH i tuberculosi que necessiten un suplement alimentari per resistir la forta medicació a què es troben sotmesos. A més, facilita assessorament a les famílies i sensibilitza al seu entorn sobre temes com la prevenció i la lluita contra la discriminació.

Fotos: Facebook

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per