can you buy prilosec over the counter in australia furosemide purchase online sildenafil citrate cheap online dapoxetine tablets online in india buy low dose naltrexone canada
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Quatre mil quilòmetres solidaris

Josep Cortés

Josep Cortés

L’atleta canetenc Josep Cortès va començar el passat 25 de maig la volta a Espanya caminant amb l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer en la seva lluita contra el VIH i la Tuberculosi a l’Índia. El repte, que preveu assolir el proper 31 d’agost, és força exigent perquè consisteix en recórrer 4.000 km a peu, al llarg de tot el territori espanyol, durant 100 dies per intentar mobilitzar petits granets de sorra per aquesta bona causa.

.

.

La seva aventura l’ha dut a ciutats com Barcelona, ​​València, Alacant, Múrcia, Granada, Sevilla, Zamora, Santiago de Compostel·la, Gijón, Bilbao, Donosti, Pamplona o ​​Osca, la millor manera de celebrar la seva jubilació amb bona salut, i unint la seva passió amb la solidaritat. Malgrat l’esforç, a hores d’ara encara és lluny d’assolir els 3.000 euros que vol recaptar per a la Fundació a través del micromecenatge, tot i que confia apropar-se a la xifra ara que enfila la recta final del seu repte.

Aquest projecte de la Fundació Vicente Ferrer atén totes aquelles persones malaltes de VIH i tuberculosi que necessiten un suplement alimentari per resistir la forta medicació a què es troben sotmesos. A més, facilita assessorament a les famílies i sensibilitza al seu entorn sobre temes com la prevenció i la lluita contra la discriminació.

Fotos: Facebook

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per