buy zenegra in uk phenergan epocrates online cialis buy with paypal colchicine buy online uk can you buy retin a at walgreens
dimarts, 17 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Rebuig a la denúncia contra una funcionària

Foto: Arxiu

Ajuntament d’Arenys de Munt | Foto: Arxiu

El col·lectiu de treballadors de l’Ajuntament intentem dur a terme la nostra tasca sempre de la forma més eficient que els recursos ens permeten, i sempre dins de la legalitat vigent, doncs és un deure inherent al nostre càrrec. Però resulta realment inadmissible veure com la nostra feina està encara més pressionada per alguns polítics, provocant danys no només als treballadors, sinó també a tot el poble.

Cal recordar que per nosaltres aquesta feina és el nostre mitjà de vida i no un joc, i com a tal, les conseqüències que aquests actes de caire personalista poden provocar a nivell personal i familiar, poden ser molt més elevades del que molta gent coneix. Per sort, com hem comentat anteriorment i no pot ser d’una altra manera, un dels nostres actius és la honestedat i legalitat en totes les nostres actuacions. Per això estem segurs que aquesta denúncia quedarà en un no res.

No obstant, aprofitem aquestes línies per agrair el suport dels regidors d’ERC, PSC, CiU, CUP i PP de l’Ajuntament, que han mostrat el seu rebuig a aquesta denúncia i també el seu suport als treballadors mitjançant una declaració institucional llegida en el Ple del passat 30 de juliol de 2015, així com reiterar el nostre rebuig a aquelles actuacions que posen, sense motius, encara més pressió sobre la nostra feina.

Finalment, aclarir que el col·lectiu de treballadors mai s’ha pronunciat en cap tema que tingués referència amb la política local, però en aquest cas ens hem vist obligats a realitzar aquest manifest per motius evidents. Esperem que no haguem de tornar-ho a fer mai més, i qui hagi de reflexionar, ho faci.

El col·lectiu de treballadors de l’Ajuntament | Arenys de Munt

1 comentari per a “Rebuig a la denúncia contra una funcionària”

  1. […] treballadors del consistori arenyenc es van solidaritzar amb la seva companya a través d’un comunicat de rebuig per l’esmentada […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per