buspar order online cheap zovirax online buy retin a tretinoin uk can you buy metformin over the counter in dubai benadryl age to buy
dimecres, 18 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Reconeixement a set empreses del Maresme

Foto: Cambra

Foto: Cambra de Barcelona

La Casa Llotja de Mar s’ha tornat a vestir de gala per retre homenatge a totes aquelles empreses que aquest any celebren un aniversari rellevant: 50, 75, 100, 125, 150, 175 i 200 anys. El marc ha estat el tradicional Dia de la Cambra, que enguany ja arriba a la seva 19a edició, i en el que 147 empreses de la demarcació de Barcelona han rebut el guardó que atorga la Cambra de Comerç de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

En l’edició d’enguany, set empreses del Maresme han rebut la placa commemorativa: Grobelastic, amb 125 anys d’antiguitat; Manufactures Noguera Jordà i Construccions Sabater, amb 75 anys; Construccions Vila Recasens, Farmàcia Pere Vendrell, Moelsi i Era Produccions Laionric, amb 50 anys d’activitat.

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, ha destacat la longevitat de les empreses gràcies a “empresaris i líders amb visió de futur i valentia que han transmès aquests valors a les noves generacions que els han seguit i les han fet arribar encara més lluny”. La cloenda de l’acte ha anat a càrrec del Conseller d’Economia en funcions, Andreu Mas-Colell.

Enguany, de totes les empreses i institucions premiades, destaca el 200è aniversari de l’Escola Pia de Sant Antoni, el 175è de la Serralleria Cruells i Unión Suiza, el 150è de la Perfumeria Cal Gaspar, i els 125 anys d’Elvira Servitja Vives, Empreses Masiques 1890, Estanc Mateu, Grobelastic, Guerin, Joieria Climent 1980, Perfumeria Vall i Sucesores de A. Navarry.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per