where can i buy clindamycin phosphate topical gel i want to buy valtrex buy kamagra soft tabs buy sinemet 275 pfizer viagra buy online in india
dimarts, 17 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Soterren cablejat elèctric a Santa Susanna

.

.

Els operaris de la companyia elèctrica Endesa han finalitzat recentment els treballs de reforma de part de la xarxa de mitja tensió per millorar el servei elèctric a Santa Susanna. Aquesta actuació, que ha suposat una inversió de 50.000 euros, permetrà garantir una major regularitat en la distribució, així com millorar la seguretat i el subministrament als clients, segons informen fonts de la companyia.

Més concretament, la intervenció s’ha realitzat al carrer Siroc, a la zona hotelera de Santa Susanna. Els treballs, que han soterrat 625 metres de línia de mitjana tensió, han permès retirar quatre suports de formigó i eliminar 350 metres de cable aeri, una mesura que també ha reduït l’impacte visual que provocava al casc urbà.

Amb aquest tipus d’intervencions, la mateixa companyia manifesta que vol garantir una millor qualitat i continuïtat del subministrament elèctric per als clients de la comarca del Maresme.

Imatge: Street View

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per