buy hoodia in uk buy aldara in canada where to buy lotrisone cream cialis buy online uk buy furosemide online australia
dimarts, 13 de novembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un canetenc assoleix la seva fita solidària

Josep Cortés

Josep Cortés

L’atleta canetenc Josep Cortès torna a casa aquest dilluns, després de caminar durant més de tres mesos a l’entorn de la península ibèrica per recaptar diners a benefici de la Fundación Vicente Ferrer i el seu projecte per l’atenció sanitària i el recolzament per a persones amb malalties infeccioses.

Després de sortir de Catalunya a finals de maig, la fita va començar per la comunitat valenciana i ha passat per poblacions d’Andalusia, Extremadura, Castella-Lleó, Galícia, Astúries, Cantàbria, Euskadi, Navarra i Aragó. A través de les xarxes socials, el canetenc ha anat publicant les seves experiències i les rebudes i el recolzament de moltes persones que ha tingut al llarg del seu viatge. També, durant el trajecte ha estat entrevistat per diversos mitjans de comunicació que s’han interessat pel seu repte solidari.

Cartell anunciant l'arribada

Cartell anunciant l’arribada

Josep Cortès torna aquest dilluns 31 d’agost, sobre les 6 de tarda, al passeig Marítim de Canet de Mar després d’haver caminat 4.000 quilòmetres durant cent dies. L’objectiu és recaptar fons per aquest projecte de la Fundació Vicente Ferrer a través d’un web de micromecenatge, que encara és obert per a rebre donatius.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per