anafranil buy topical finasteride buy buy generic viagra in united states can you buy liquid zantac otc buy stromectol europe
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un cas d’èxit reuneix els joves empresaris

La reunió

La reunió dels joves empresaris | PIMEC

Una cinquantena de joves empresaris maresmencs es van reunir divendres passat al TecnoCampus de Mataró en la primera sessió afterwork organitzada per PIMEC Joves Maresme, entitat presidida per l’empresari Marc Tarrés.

La jornada va girar al voltant d’un cas d’èxit empresarial de la comarca. Es tracta de Northweek, una empresa que va néixer a Cabrera de Mar de la mà d’Héctor Rey i Àlex Huertas, que en menys de tres anys s’ha consolidat com un referent en el sector de les ulleres de sol personalitzades. En finalitzar la xerrada, es va celebrar una sessió networking que va servir per establir contacte i intercanviar idees entre els joves empresaris del Maresme.

Durant la trobada, Marc Tarrés va mostrar una gran satisfacció per la gran acollida d’aquest primer acte, assenyalant que “és un orgull observar que els joves empresaris i empresàries de la comarca desitgem trobar idees, hàbits pràctics i útils amb la finalitat de millorar i potenciar les nostres estratègies de negoci“.

La sessió afterwork va comptar amb la presència del president de PIMEC Joves Empresaris, Miquel Camps i el president de PIMEC Maremse-Barcelonès Nord, Ambrós Martínez.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per