can you buy viagra over the counter buy diflucan pill requip buy online provera online buy famvir buy online
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

VOLEMataró reclama l’acta de regidora

Anna Caballero | Foto: Aj.

Anna Caballero | Foto: Aj.

VOLEMataró ha manifestat la seva sorpresa davant la decisió d’Anna Caballero de sortir del Grup Municipal conservant, però, l’acta de regidora. Des d’aquest grup mataroní denuncien que, amb aquesta decisió, Caballero “incompleix la voluntat de 5.276 mataronins i mataronines que van depositar la seva confiança en el projecte, i no en cap persona individual”.

En aquest sentit, la formació ha demanat a la regidora que deixi de militar tant en VOLEMataró com a PODEM “per coherència”, i li reclamen que torni l’acta de regidora, ja que “ètica i moralment no li pertany a ella, sinó al poble de Mataró que va confiar en el nostre projecte polític”. A més, també l’han convocat a la propera Assemblea de PODEMataró, prevista el proper dilluns 7 de setembre, per “donar explicacions” a les persones inscrites de Podemos, i a les que han participat activament a l’Agrupació d’Electors.

Per acabar, els membres de VOLEMataró fan una “condemna enèrgica al transfuguisme“, ja que el consideren “una pràctica pròpia de la casta política a la que volem fer fora de les institucions”, conclouen.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per