dijous, 26 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Argentona incorpora ERC al govern

Foto: Argentona.cat

Foto: Argentona.cat

El govern d’Argentona, format fins ara per la CUP, PSC i ICV, ha incorporat ERC. El nou pacte de govern d’esquerres es va signar divendres passat i els tres regidors republicans que s’incorporaran són Pere Móra, Carles Martínez i Montse Cervantes, que assumiran respectivament les àrees de Mobilitat, Promoció Econòmica i Esports.

El document del nou acord de govern subratlla que aquesta entesa permetrà comptar amb “un govern majoritari, més fort i més estable”, i assenyala els punts de confluència entre les quatre formacions que conformaran el govern de l’Ajuntament. El mateix acord manifesta que els uneix “la necessitat de revertir dinàmiques conservadores i de fer unes polítiques transparents, participatives i sinceres”, i “la urgència d’aturar el xoc de la crisi a les persones més vulnerables”. Les quatre forces volen construir estructures participatives que facin d’Argentona “un poble actiu, despert i organitzat”, i passar pàgina al que anomenen “vella política”. Un altre dels objectius és la voluntat de impulsar una nova generació política al municipi.

Un dels primers punts que s’han proposat és prioritzar la redacció d’un Pla d’Acció Municipal (PAM) per a desenvolupar els acords programàtics entre els quatre grups polítics al llarg de la legislatura.

El nou govern

Eudald Calvo (CUP): Alcaldia, Administració General, Recursos Econòmics i Governació
Guillem Saleta (CUP): Participació, Transparència i Innovació tecnològica
Aina Gómez (CUP): Urbanisme, Medi Ambient, Habitatge i Sanitat
Arnau Aymerich (CUP): Comunicació, Joventut i Festes
Pere Móra (ERC): Mobilitat i Projectes estratègics
Carles Martínez (ERC): Promoció Econòmica
Montse Cervantes (ERC): Esports i Actes culturals
Salvador Casas (PSC): Espai Públic
Susana López (PSC): Recursos Humans, Benestar Social, Cohesió i Igualtat
Àngel Puig (ICV): Educació, Cultura i Patrimoni

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per