bactrim purchase buy advair diskus cheap cheap generic viagra co uk french kamagra can you buy diflucan in mexico order cefixime 400 mg
dissabte, 21 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen assemblees pel tancament de Funnydent

Clínica de Funnydent | Arxiu

Clínica de Funnydent | Arxiu

Mataró i Sabadell acolliran aquest dilluns 1 de febrer sengles assemblees informatives simultànies adreçades a treballadors i clients afectats pel tancament sobtat de les clíniques dentals Funnydent.

Els advocats i advocades de Col·lectiu Ronda han avançat que participaran a les esmentades assemblees per informar als afectats sobre com actuar davant aquesta situació. Segons avancen, la intenció és articular una resposta jurídica col·lectiva que resulti plenament efectiva a l’hora de resoldre “l’evident greuge patit”. En aquest sentit, Esther Costa, advocada del Col·lectiu Ronda que participarà a una de les assemblees considera “imprescindible” la unitat del major nombre possible d’afectats i afectades per fer front a la present situació. Segons Costa, des del punt de vista jurídic, “la possibilitat d’emprendre accions conjuntes és, indiscutiblement, la que ofereix millors perspectives d’èxit”.

L’assemblea de Mataró tindrà lloc al Cafè de Mar, a les 7 de la tarda. A Sabadell l’assemblea se celebrarà a la Granja de Pas, a la mateixa hora.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per