online provera jmbg nolvadex order online purchase clindamycin online celebrex buy online canada buy genuine viagra australia
dimarts, 13 de novembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrils detectarà habitatges buits per promoure la seva funció social

Imatge: Maps

Imatge: Maps

L’Ajuntament de Cabrils ha aprovat una ordenança per tal de detectar quins són tots aquells habitatges del municipi que romanen permanentment desocupats sense justificació. El text preveu que els habitatges cabrilencs que faci més de dos anys que romanen desocupats es podran declarar habitatges buits amb l’objectiu de promoure la seva incorporació al parc d’habitatges, sigui a través del lloguer o venda d’immobles o, fins i tot, cedint-los a l’Ajuntament per tal de promoure el lloguer social.

Aquesta iniciativa, impulsada inicialment per Municipalistes per Cabrils (MUC), a més d’actuar per recuperar la funció social dels habitatges desocupats, també pretén evitar que aquests immobles abandonats puguin generar problemàtiques, tant de salubritat com de seguretat o de convivència.

L’ordenança reguladora del procediment sobre la verificació dels habitatges buits es va aprovar en el darrer ple municipal del passat 27 d’octubre amb un total d’11 vots a favor (CiU, MUC, ERC i PSC) i un vot en contra (PP).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per