diumenge, 17 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrils estrena projecte per als pressupostos participatius

.

FotoS: A.C.

L’Ajuntament de Cabrils ha apostat per un nou projecte de cara als pressupostos participatius de 2016. Es tracta d‘Expressa’t‘, una iniciativa per la cogestió participada, perquè els veïns del municipi tinguin un paper actiu en l’acció política del municipi.

Enguany, els pressupostos participatius s’inicien amb els més joves. Els alumnes de sisè de primària i primer d’ESO dels centres educatius de Cabrils seran els responsables de gestionar una partida d’inversió de 5.000 euros a través d’una dinàmica participativa des de la qual pensar, definir i decidir conjuntament que es necessita al poble. Els 25.000 euros restants dels pressupostos seran cogestionats mitjançant altres mecanismes, en els que la població també podrà participar.

.

.

Dins d’aquest marc, dimecres 11 de maig es va portar a terme la primera sessió amb els alumnes de 6è de primària de l’escola L’Olivera i els nois i noies de 1r d’ESO de l’institut de Cabrils. El pròxim dimecres 18 de maig es farà l’activitat amb els alumnes de 6è de l’escola Mas Maria.

Per altra banda, des de la Regidoria de Participació, Transparència i Regeneració Institucional, Miguel Doñate ha valorat molt positivament aquesta primera sessió: “Han entès la dinàmica i quan havien de pensar objectius reals de què volien millorar o fer a Cabrils, han proposat coses no pel seu interès com a joves, sinó pel municipi”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per