buying differin online strattera order online purchase valtrex canada online prescriptions for viagra buy mentat online india
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella elimina el porta a porta

El Carrer de Sant Joan, sense bosses

El Carrer de Sant Joan, sense bosses

Calella ha eliminat aquest dilluns 1 de febrer el servei de recollida porta a porta a tot el nucli urbà. Segons informen fonts municipals, aquest sistema dificultava les tasques de neteja i recollida, no permetia fer la selecció de residus i creava una mala imatge de l’entorn de la ciutat. A més, en ocasions, les bosses d’escombraries dipositades al carrer patien actes vandàlics que embrutien els carrers.

Un dels contenidors mòbils

Un dels contenidors mòbils

D’altra banda, per facilitar la gestió de residus i evitar els possibles desbordaments en els punts de recollida selectiva ja existents, l’ajuntament instal·la cada nit, de 8 del vespre a 1 de la matinada, uns punts de contenidors mòbils de reforç als carrers Sant Josep amb Bruguera, Sant Joan amb Jovara i Sant Pere amb Església. Aquests contenidors no compten amb selectiva, i només seran per a les bosses de rebuig. La resta de residus s’hauran de dipositar en els punts de recollida selectiva habituals.

Fotos: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per