chloramphenicol ointment online cheap sildenafil citrate tablets order retin-a micro pump nitrofurantoin cheap where can i buy herbal viagra in london
dimarts, 13 de novembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Càmeres als nostres ulls

.

.

Sembla que Sony vol canviar la fotografia personal donant un salt més endavant del que havia proposat Google, amb les seves Google Glass. Ara, Sony, té una estranya obsessió per utilitzar els propis ulls per a fabricar el seu pròxim dispositiu, malgrat que Google Glass va ser un projecte més real que no pas aquest.

De moment es tracta d’una patent per a la que encara no hi ha tecnologia. Es veu que en el món actual hi ha una gran necessitat de patentar totes aquelles idees, per més versemblants que siguin i, fins i tot en aquest cas, sense la tecnologia preparada per a aquesta finalitat.

.

.

És sabut que Sony és un dels fabricants més importants de sensors i és per això que volen donar el salt i portar la seva tecnologia fotogràfica a una lent de contacte.

Tot just s’ha presentat la patent i encara està a l’espera d’aprovació. Aquesta patent proposa una lent de contacte, que podrà prendre fotografies quan detecti un obrir i tancar d’ulls de forma intencionada, i amb capacitat d’emmagatzematge de forma local o transferit a un dispositiu extern.

A tot se li podrà sumar un enfocament automàtic i estabilitzador d’imatge per corregir el desenfocament causat pel moviment del globus ocular.

Veurem si en un futur aquest projecte arriba a ser una realitat, quines prestacions tècniques i costos tindrà.

Vicenç Llobet | vllobet.cat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per