dissabte, 21 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet Rock ja pensa en la quarta edició

.

.

Més de 20.000 persones han passat aquest cap de setmana pel Pla d’en Sala de Canet de Mar, on l’organització de la tercera edició del renascut festival Canet Rock ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

En unes declaracions recollides per l’ACN, la directora del festival, Gemma Recoder, ha manifestat que veu “molt probable” fer una quarta edició el pròxim estiu. A més, de cara a futures edicions, l’organització no descarta comptar amb col·laboracions d’altres festivals internacionals, com ara els d’Irlanda, Escòcia o Canadà que, segons Recorder, “simpatitzen amb l’essència del festival”.

.

.

La directora del Canet Rock ha mostrat també la seva satisfacció per bon moment de salut de la música pop-rock en català, i ha destacat la “gran sort del moment musical que passa el nostre país i que ens permet portar bandes de gran qualitat i d’estils tan diferents“. Per altra banda, Gemma Recorder considera que el festival s’ha consolidat gràcies a l’assistència dels més de 20.000 espectadors, tot reconeixent que arribar a les 25.000 entrades venudes de la primera edició requereix d’un esforç que “econòmicament i humanament no compensa”.

Amb l’actuació d’Els Catarres – una de les quinze bandes que han actuat enguany – els espectadors han pogut gaudir de la música mentre veien la sortida del sol, un dels atractius afegits del festival.

Fotos: Vicens Tomàs

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per