divendres, 23 de març de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Denegació apertura al Masnou d’un Centre de Suport Familiar

.

.

Només comunicar la meva indignació per la denegació d’un Centre de Suport Familiar a El Masnou, el primer del municipi d’aquestes característiques, dels quals uns 200 centres ja estan operant arreu Catalunya amb gran acceptació per part de les famílies (entre els quals Mataró i Premià de Mar).

S’ofereix conciliar la vida laboral i la familiar, es un centre obert ininterrompudament de 7 del matí fins a les 20.00 del vespre on les famílies poden gaudir amb els seus fills a qualsevol hora del dia dels serveis que oferim. Joc, educació i lleure. Un projecte que està funcionant com bé he dit abans a Catalunya i que la pròpia Generalitat tot i no tenint encara una normativa vigent està al corrent de l’activitat de la Xarxa de Centres de Suport Familiar de Catalunya, amb la qual hi te un contacte directe.

.

.

La denegació, per la qual estic indignada és per la competitivitat que podria representar aquest centre vers als altres centres escolars de El Masnou i que no ofereixen aquest servei i, també, perquè tot i que la Generalitat en te coneixement de la funcionalitat dels centres de suport familiar. L’ajuntament no es vol mullar per donar el permís corresponent d’apertura. Així doncs és només el propi Ajuntament que denega a les famílies treballadores el dret de poder gaudir d’un espai beneficiós i innovador per a la conciliació familiar i laboral, per interessos particulars en la major part i també com he dit abans per por a mullar-se quan la Generalitat no s’hi oposa: “No volem que ens vinguin d’altres centres a queixar-se”. Dit per representants de l’Ajuntament.

Resumint, m’he trobat amb un municipi, de mentalitat tancada, tot i amb la proximitat de Barcelona però que està lluny d’aspirar a millorar i evolucionar en el temps per al seu poble, sobre tot pel que fa a les famílies que viuen i treballen a El Masnou que ben segur haguessin vist amb molt bons ulls aquest Centre de Suport Familiar.

Han perdut el tren a que El Masnou oferís a les famílies una millor qualitat de vida.

Tina | El Masnou

Imatge: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per