buy viagra malaysia buying proscar online buy 1 retin a metformin online purchase uk buy levlen ed online australia
dilluns, 16 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desmantellen un actiu punt de venda de droga a Mataró

Foto: M.E.

Foto: M.E.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Mataró de 58 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte continuat de tràfic de drogues, concretament heroïna. Amb aquesta detenció els agents han desmantellat un punt de venda de droga a la capital del Maresme que generava molta inseguretat al barri mataroní de Cerdanyola en registrar una afluència constant de toxicòmans, segons informen fonts policials.

La investigació es va iniciar quan, arran les queixes veïnals i altres vies, la policia va descobrir que en un portal del barri de Cerdanyola s’estaria venent la droga. També, els agents ja havien detectat a través dels serveis de manteniment i neteja municipal un sensible increment en la recuperació de xeringues. Les posteriors investigacions van determinar que en un dels pisos del barri es duria a terme aquesta activitat.

Amb la corresponent autorització judicial, els Mossos d’Esquadra van fer el passat 21 de juny una entrada i escorcoll al domicili investigat. En l’entrada, els agents van intervenir 8 grams d’heroïna dosificada i preparada per a la seva distribució, així com estris per al tractament de la substància i el seu pesatge. També van detenir l’home que vivia al pis i que venia l’heroïna. El detingut, que ja havia complert condemna un temps abans pels mateixos fets, va passar el dia següent a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per