buy vermox online uk where to buy benadryl in hong kong cheapest baclofen buy ventolin inhaler usa buy tofranil online
diumenge, 15 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Distinció per a la Vocalia de dones de l’Associació de Veïns de Rocafonda

.

.

Òmnium Mataró ha decidit atorgar la Distinció Òmnium 2016 a la Vocalia de Dones de l’Associació de Veïns de Rocafonda-L’Esperança-Ciutat Jardí. L’entitat fa anys que atorga aquesta distinció anualment a una persona o entitat que hagi contribuït significativament a la defensa de la llengua, la cultura o del país.

La Junta de l’entitat ha decidit que la Vocalia de dones de l’Associació de Veïns de Rocafonda havia de rebre aquesta distinció per posar en valor la tasca que de forma tranquil·la, constant i callada realitzada al barri de Rocafonda, segons informen fonts de l’entitat.

La Vocalia de Dones es va crear com una part de l’Associació de Veïns per potenciar la convivència, l’amistat i l’ajuda mútua entre les dones del barri, i mitjançant un munt de programes i iniciatives reuneix de forma regular un nombre molt important de veïnes promovent accions que enforteixen la cohesió social i el coneixement mutu de persones de procedències molt diverses.

Òmnium Mataró ha avançat també que al llarg de l’acte es farà una xerrada a càrrec de Silvia Llanto i Soraya el Fahri sobre la situació de les dones nouvingudes a Catalunya. La distinció Òmnium Mataró 2016 es lliurarà el divendres 8 de juliol, a les 8 de la tarda.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per