dilluns, 18 de març de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El festival de fotografia analògica creix i és ‘ReBela’

Foto: Revela-T

Foto: Revela-T

El Revela-T 2016, el primer festival del món especialitzat en fotografia analògica, es presenta enguany amb el lema ‘Forever young‘ i la força de la fotografia de Jacquelin Roberts protagonitzant el pòster d’aquesta nova edició.

La mostra, que des del 2013 se celebra a Vilassar de Dalt, amplia en aquesta edició el seu programa a tres caps de setmana, del 20 de maig al 5 de juny, amb especial interès en el cap de setmana del 28 i 29 de maig on s’hi podran visitar més de 50 exposicions de destacats fotògrafs i galeristes de primera línia internacional. El festival inclou activitats com una Fira comercial, un Fotomercat, demostracions, instal·lacions, intercanvi de fotografies, activitats infantils i una gran festa anomenada “ReBela-T” en sintonia amb el nom del Festival.

El festival reivindica la fotografia sense pressa o Slow Photo, fent un símil amb el Slow Food, i va dirigit als amants de la fotografia en general i en especial als de la fotografia química o analògica, per a qui el tempo també forma part del procés i del resultat.

El director del festival, Pep Mínguez, ha destacat que aquesta edició compta amb la participació de reconeguts fotògrafs com Michael Kenna, un dels últims fotògrafs naturalistes, Masao Yamamoto, fotògraf japonés conegut per les seves petites imatges i Juan Manuel Castro Prieto, Premi Nacional de Fotografía 2015.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per