diumenge, 24 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Festival de Santa Florentina troba seu al Castell Jalpí

.

.

El Castell Jalpí d’Arenys de Munt és la nova seu del Festival de Santa Florentina durant els propers tres anys. L’acord, signat entre l’Associació Cultural Santa Florentina, el Grup Serhs i l’Ajuntament d’Arenys de Munt, permetrà que el municipi maresmenc i el castell acullin per primera vegada un festival plenament consolidat i arrelat a la comarca del Maresme.

El Festival de Santa Florentina, que enguany arriba a la divuitena edició, comptarà amb una programació de deu concerts entre el 24 de juliol i el 20 d’agost, tots ells al Castell Jalpí, amb un aforament de 500 persones per concert. Els dos primers se celebraran a les 8 del vespre, coincidint en diumenge, mentre que la resta tindran lloc a les 10 de la nit.

.

.

Segons el president de l’Associació Cultural Santa Florentina i promotor dels concerts, Carlos Hartmann, aquest canvi d’ubicació suposarà “un nou impuls en un entorn privilegiat, per un Festival molt consolidat”. Per a Hartmann, aquest acord a tres anys permetrà donar una continuïtat i estabilitat a una iniciativa iniciada ja fa 18 anys.

Per la seva banda, l’Ajuntament d’Arenys de Munt s’ha mostrat molt satisfet pel fet que aquest destacat esdeveniment cultural se celebri a la població. L’alcalde Joan Rabasseda considera que la celebració del festival posiciona el municipi com “un referent cultural dins la comarca i ens ajudarà a impulsar la promoció turística del nostre poble”. Per últim, el director general de Serhs Food, Ramon Bagó, considera que per al Castell Jalpí “és una oportunitat per consolidar aquest emplaçament com un espai de referència en la celebració d’actes i esdeveniments”, que permetrà donar a conèixer al públic “l’alt nivell de la nostra oferta gastronòmica”, ha assenyalat.

L’acord arriba després que el festival sortís del Castell de Santa Florentina de Canet de Mar, on va néixer la primera edició, degut a que els propietaris no van voler continuar. Després de passar un any per Caldes d’Estrac, el festival arriba ara a Arenys de Munt, amb un període inicial de tres anys, però amb la voluntat de consolidar-se en aquest nou emplaçament.

Fotos: Aj. Arenys Munt

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per