buy glyburide metformin cheap benadryl acrivastine buying meclizine purchase aleve buy sildenafil citrate paypal
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb una ruta guiada

.

.

Aquest proper diumenge 5 de juny, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, el Consell Comarcal del Maresme ha organitzat una caminada de descoberta del patrimoni natural i el paisatge. La ruta guiada, a càrrec del responsable d’Entorn Urbà i Medi Natural, Oriol Bassa, permetrà als participants descobrir senders amagats per arribar a Burriac, des de la Font Picant d’Argentona.

Aquesta activitat gratuïta tindrà una durada aproximada d’unes 4 hores i un recorregut total de 6 quilòmetres. La caminada col·lectiva permetrà descobrir l’alzinar mediterrani i les pinedes de pi pinyer, la seva gea, vegetació i fauna. Olors, gustos i textures. A més, en arribar a Burriac, els participants faran la descoberta del paisatge maresmencs, com ara boscos, mars, ciutats i pobles; del passat i present.

.

.

Per altra banda, l’organització recomana als participants que duguin roba i calçat còmode per caminar; gorra, aigua, esmorzar i crema solar. El punt de trobada serà aquest diumenge, a les 8 del matí, a la Font Picant d’Argentona.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per