dimarts, 24 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El temporal s’emporta la terrassa del Club Nàutic Cabrera

Foto: Club Nàutic Cabrera

Foto: Club Nàutic Cabrera

El temporal marítim d’aquest cap de setmana s’ha endut uns 7 metres de la terrassa del Club Nàutic de Cabrera de Mar. Les onades van començar a erosionar l’edifici el divendres, a la nit, i la terrassa va acabar cedint la matinada següent.

Des del club han manifestat que se senten ‘desolats‘. A través de les xarxes socials, l’entitat ha avançat que espera la reacció dels polítics davant aquests fets. Per una banda, la negociació amb el Ministeri de Medi Ambient per la creació de la nova escola de vela municipal, “una escola del poble i pel poble, oberta a tothom”. Per l’altra, també esperen la reacció de Ports de la Generalitat davant el que defineixen com a “dolenta construcció de port Mataró” que consideren “el gran culpable d’aquesta catàstrofe”. Les mateixes fonts han agraït tots els missatges d’ànim i suport rebuts.

Segons informa l’ACN, els tècnics municipals tenen previst visitar el Club aquest mateix dilluns al matí i comprovar si l’estructura de tot l’edifici ha quedat afectada. En aquest cas, el consistori procediria a precintar-lo.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per