dilluns, 18 de març de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ERC, PSC, CiU i ICV avancen el nou govern a Arenys de Mar

Foto: X.Salvanyà | arenysdemar.cat

Foto: X.Salvanyà | arenysdemar.cat

La sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay d’Arenys de Mar es va quedar petita per acollir ahir dimecres, al vespre, l’acte públic organitzat pels quatre grups de l’oposició que han promogut la moció de la censura contra l’actual alcalde de Junts per Arenys (JxA), Estanis Fors. Els quatre grups – ERC, PSC, CiU i ICV – que fruit d’aquesta moció es preveu que assumeixin el govern municipal el proper 6 d’abril, van explicar que estructuraran l’actuació municipal en quatre grans àrees, encapçales per un regidor de cadascun dels partits, i van avançar els serveis que englobaran cadascuna de les àrees.

A banda de l’alcaldia, que l’ocupara Annabel Romero (ERC), Ramon Vinyes (PSC) encapçalarà l’àrea de Govern Obert, Isabel Roig (ICV) assumirà l’àrea de Serveis a les Persones, Josep Manel Nogueras (CiU) assumirà l’àrea de Desenvolupament Local i Ocupació; i Laia Martín (ERC) encapçalarà l’àrea de Territori i Sostenibilitat.

Per altra banda, durant els inicis de l’acte, un grup de ciutadans contraris a la moció de censura van fer una manifestació per mostrar el seu desacord. El nou cartipàs i l’acord de govern es va presentar amb el títol ‘Pels drets socials, la transparència i el bon govern’.

1 comentari per a “ERC, PSC, CiU i ICV avancen el nou govern a Arenys de Mar”

  1. […] regidora del PP com a sòcia de govern, que el va deixar en situació de minoria, sumat a l’entesa a la que han arribat els partits d’ERC, PSC, ICV i CiU – amb el suport de la CUP, tot i que aquest grup no forma part del nou govern -, han […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per