dissabte, 16 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Joan Rabasseda, nou director general de Serveis

Foto: ERC Arenys Munt

Foto: ERC Arenys Munt

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda (ERC), s’ha incorporat aquest dimecres a l’equip de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, com a nou director de Serveis. Els membres de la secció local d’ERC han manifestat a través d’un comunicat que es tracta d’un “repte i una gran responsabilitat”, i afegeixen que “és un honor” que el seu alcalde i cap de llista “participi en la construcció de la República Catalana també des del govern de la Generalitat”.

Nascut a Santa Coloma de Farners l’any 1961, Joan Rabasseda és Tècnic superior de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, expert en sistemes de gestió de la qualitat, auditories, estadística i optimització de processos, i ha exercit diverses responsabilitats tècniques i directives als departaments d’Agricultura i de Governació. També ha treballat a l’Oficina de Racionalització del Sector Públic Instrumental.

Rabasseda és llicenciat en Químiques, màster en Alta Funció Directiva, màster en Gestió Mediambiental i ha participat com a expert en diversos projectes de la UE a Europa, Àfrica i Amèrica. També ha estat conseller Comarcal al Maresme (2011-2013) i Director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Governació i Administracions Públiques (2008-2011). També és el portaveu del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament d’Arenys de Munt des de l’any 2007.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per