dissabte, 16 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La contribució especial es redueix un 11%

Riera

La Riera | Foto: Aj. Arenys de Munt

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha finalitzat l’expedient de les contribucions especials per l’obra d’urbanització superficial de la riera en el tram que va del rial Bellsolell a la carretera de Torrentbó. Aquest tram afecta a 315 immobles i, properament, cadascun dels propietaris rebrà l’import exacte de la seva contribució.

Segons avancen fonts municipals, la desviació respecte al pressupost inicial ha estat de 41.479 euros a la baixa. Aquesta reducció es distribuirà entre els veïns aplicant els criteris establerts per al càlcul de les contribucions especials amb un promig de reducció d’un 11%. Així, als immobles als quals se’ls havia notificat un import d’uns 1.700 euros, l’import definitiu que els correspondrà pagar serà d’uns 1.500, i per als imports inicials d’uns 450 euros, l’import definitiu serà d’uns 400. Les mateixes fonts han informat que, en el tram de riera urbanitzat, el 76,5% dels propietaris hauran de pagar menys de 1.800 euros.

Per altra banda, el consistori ha recordat que a Arenys de Munt tots els veïns han contribuït a finançar el carrer de davant de casa en la seva primera urbanització. També ha avançat que en el tram de la riera entre el rial Bellsolell i el carrer de la Rasa, que s’urbanitzarà properament, s’aplicaran els mateixos criteris que en tram ja urbanitzat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per