dissabte, 26 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La queixa

.

.

Encaixo a la perfecció els meus llavis amb els seus movent-los com si fossin de gelatina. A l’entreobrir la boca, m’entra un aire gèlid que em recorre la figura congelant-me cada fil de vena i em solidifica la sang d’una passada. Se’m tensen els pocs pèls morenos que em cobreixen el cos i la pell em bull. El cor em sobresurt del pit.

Ella gira el cap, li faig un petó a la galta i amb els dits arracono els cabells que em tapen la pell. La vull besar sencera. Però sense saber ben bé el perquè, s’aparta i doblega les cames sobre el seient.

—La teva barba pica massa.

.

.

Me la toco. Un tacte rugós i pelut on s’hi amaga una boca petita. Empasso saliva. No em vull quedar sense barba. Em preocupo i arribo a entendre per què a vegades li costa besar.

—Tranquil·la –I el seu rostre s’engalana altra vegada pel somriure.

—He d’anar a estudiar, marxo.

Em quedo perplex. A les deu de la nit, estudiar? M’arregla la frase dient-me que els silencis absoluts a les nits existeixen, i que així pot estudiar tranquil·la, agafa la bossa de color de pell terrós, obre la porta del cotxe i marxa. Em quedo allà, amb el cotxe parat i les llumetes enceses. Sense entendre res. Pensant què he fet. Aclarint dins la ment un dubte que potser m’hauria agradat debatre amb ella.

.

.

“I ara, ja que hem arribat al sisè dia sense discutir i amb uns quants atacs de riure pel mig, respon-me què hauria passat si el primer dia ens haguéssim incendiat nosaltres en comptes de deixar que es cremés el bar. Si la flama hagués començat pels llavis humits de cervesa, i amb la tos, ens haguéssim abraçat i haguéssim quedat ajaguts al terra, morts o inconscients, però junts. Tenint en ment tan sols l’atracció física i un il·lús pensament que tu i jo estem fets per estar junts. ”

Mitja hora més tard, un whatsapp em retorna a la realitat.

T: .<ho sento, és que la teva barba em molesta a l’hora de fer petons, algú t’ho havia de dir>.

Relat: Anna Codolar

Imatges: YouTube

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per