purchase nexium 40 mg buy tegretol cr claritin online coupon buy levitra pakistan generic clomid online
dissabte, 15 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’alcalde de Vilassar de Dalt desobeeix el requeriment de l’AN

Xavier Godàs

Xavier Godàs

L’Alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, ha lliurat aquest dimarts al matí, als Mossos d’Esquadra, la seva resposta al requeriment d’informació de l’Audiència Nacional (AN) sobre el posicionament polític municipal relatiu a la moció de suport a la posició parlamentària del 9 de novembre de 2015.

Godàs ha enviat els seu arguments al Jutjat Central d’Instrucció número 2 de l’AN. En el seu escrit, l’alcalde vilassarenc, que esmenta la seva “preocupació personal i institucional” al respecte, considera que el requeriment és una “anomalia democràtica” perquè les democràcies d’arreu del món “blinden la llibertat d’expressió”.

L’alcalde també recorda que les mocions aprovades en Plenari Municipal sempre són públiques perquè “les manifestacions democràtiques no s’amaguen”. Finalment, Xavier Godàs justifica el fet de no ordenar la transmissió de la informació requerida com “un deure moral” davant qualsevol intent de “fiscalitzar injustament la llibertat d’expressió”, tot recordant que la informació requerida és “pública i notòria”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per