buy benadryl tablets australia buying motilium online get retin a online buying celebrex from mexico low dose naltrexone buying
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Lentilles intel·ligents

.

.

Sembla que tot apunta a que la firma sud-coreana Samsung no es conforma amb la fabricació de telèfons mòbils, pantalles de televisió i altres aparells sinó que ara fa un salt més enllà per treballar amb la incorporació d’electrònica transparent a les lentilles.

Aquest cop la proposta és incorporar una càmera, que projectaria imatges de realitat augmentada a les tradicionals lentilles; és a dir: una mena d’ulleres com les de Google Glass però sense una estructura pròpiament d’ulleres.

Samsung ja ha sol·licitat el registre de la patent a les oficines de Seül. Aquestes lentilles estarien formades per diverses capes i que aquestes incorporarien electrònica transparent. Entre aquestes capes es trobarien les antenes per intercanviar dades amb un telèfon mòbil, una minipantalla per poder projectar les imatges, diversos sensors de moviments i, finalment, una càmera per captar les imatges.

.

.

Ara bé, d’on s’obtindria l’energia per fer funcionar aquestes lentilles? A aquesta pregunta Samsung respon que les lentilles incorporen una antena i que aquesta extrauria energia, sense fils, de la bateria del telèfon mòbil.

Aquestes lentilles, gràcies als seus sensors, permetran projectar, al damunt de la visió de l’usuari, imatges de realitat augmentada com per exemple indicacions sobre una ruta a seguir o notificacions diverses.

Tot un futur que, de segur, ben aviat estarà envoltant-nos.

Vicenç Llobet

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per