Llavaneres posa a la venda vuit parcel·les per un milió i mig | Diari Maresme can you buy lisinopril over the counter where to buy nizoral cream over the counter cozaar buy online buy cialis once daily buy nizoral shampoo
divendres, 22 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres posa a la venda vuit parcel·les per un milió i mig

Imatge: Google Maps

Imatge: Google Maps

El ple municipal de Sant Andreu de Llavaneres celebrat aquesta setmana ha aprovat per unanimitat el plec de condicions per treure a concurs vuit parcel·les municipals. Concretament són cinc finques al polígon industrial i tres més d’habitatge al sector de la Masia. Des de l’equip de Govern consideren aquesta venda com una “oportunitat” en l’actual context de millora econòmica.

En el supòsit que s’adjudiquessin totes les finques, el consistori llavanerenc calcula que podria ingressar al voltant d’un milió i mig d’euros. Per la seva banda, els grups de l’oposició també veuen amb bons ulls aquesta iniciativa que podria obrir la porta a la instal·lació de noves empreses al polígon i generar nous llocs de treball a Llavaneres. Els possibles ingressos de l’esmentada adjudicació es destinarien majoritàriament a la construcció del nou pavelló municipal.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per