dimarts, 23 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró municipalitzarà un pàrquing cèntric per la seva rendibilitat

Plaça de les Tereses | Foto: Maps

Plaça de les Tereses | Foto: Maps

L’Ajuntament de Mataró municipalitzarà la gestió de l’aparcament soterrat de la plaça de les Tereses, aprofitant la finalització de l’actual concessió. El pàrquing, situat en un dels centres neuràlgics de la ciutat, es va construir fa uns 40 anys, consta de tres plantes i disposa de prop de 400 places. És també el pàrquing més antic de la ciutat i un dels que tenen major ocupació.

Aquest aparcament es va construir a través d’una concessió per a la seva gestió, que finalitza aquest proper mes de desembre. Segons informa l’ACN, el consistori mataroní ha decidit no tornar a treure a concurs l’aparcament pel gran rendiment que dóna uns 600.000 euros anuals de beneficis. Es preveu que en el pròxim ple municipal s’aprovarà l’encàrrec perquè sigui l’empresa municipal PUMSA la que s’encarregui de la seva gestió.

Per altra banda, el rendiment obtingut per la municipalització del servei hauria de servir per fer millores a l’equipament, renovant accessos tant per a vianants com per als vehicles. També serviria per afrontar la reforma pendent de la superfície de la plaça de les Tereses, que actualment es l’estació central d’autobusos de Mataró. Per tant, el redisseny de l’esmentada plaça anirà lligat al futur pla de mobilitat que s’elabora des de l’àrea de Via Pública de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per