can you buy viagra in costa rica vermox australia online where to buy low dose naltrexone online purchase bupropion online buy ranitidine for horses
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor Josep Piris, expresident del Centre Cultural de Pineda

Josep Piris, rebent l'aplaudiment del públic | Foto: Facebook

Josep Piris | Foto: Facebook

Pineda ha perdut un home molt estimat. L’expresident del Centre Cultural i Recreatiu (CCR) de Pineda, Josep Piris i Tro, va morir ahir dimarts després d’una llarga malaltia. Piris va ser un actor amateur polivalent i director de nombrosos muntatges del centre pinedenc. A més, durant molts anys va ser el responsable del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda. Molt conegut al municipi maresmenc, la seva mort ha causat nombroses mostres de condol a través de les xarxes socials.

El Centre Cultural de Pineda de Mar ha transmès el seu condol a la família i ha destacat el caràcter carismàtic i ple d’entusiasme de Josep Piris, afegint que “amb ell es marxa un amant del teatre, un actor, l’ànima del concurs de teatre i un dels pilars del Centre”.

El Centre Cultural i Recreatiu ha avançat també que aquest dimecres dia 24 de febrer, a les 9 de la nit, li faran un acte de comiat a la sala gran del centre, on li dedicaran un minut de silenci i paraules d’homenatge.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per