cialis online 121 order ventolin hfa retin a micro buy online uk buy cheap naltrexone order retin a uk
dimarts, 11 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Quanta remor generen els nostres dispositius en l’espectre de radiofreqüències?

.

.

L’FCC i la seva Tehcnological Advisory Council (TC) han posat en marxa una investigació que tractarà de determinar si l’anomenat remor de terra (noise floor) està augmentant massa i, així mateix, provocant potencials problemes en el correcte funcionament dels nostres dispositius electrònics.

Aquest organisme és l’encarregat de regular el funcionament dels dispositius electrònics i de concedir el segell que veiem en les seves etiquetes amb al tradicional “CE”. Malgrat tot molts fabricants que teòricament compleixen la normativa de forma molt rigorosa podrien no estar respectant-la del tot.

.

.

El problema és anàleg al que existeix al mirar al cel per les nits: a mesura que ens separem dels nuclis urbans es poden observar més estels: hi ha molta contaminació lumínica que impedeix que veiem els estels a simple vista en aquests llocs, i aquest problema de “remor” podria afectar també a l’espectre de radiofreqüències.

Podria ser que els materials amb els que es fabriquen els nostres dispositius compleixin amb la regulació, però quan aquests estan combinats poden sorgir problemes i l’FCC vol esbrinar si aquest augment existeix i en quina mesura ho està fent. A partir d’aquests resultats veurem si la regulació canviarà o simplement s’aconsegueix l’escenari ideal: que els fabricants compleixin amb ella en tots els sentits.

Vicenç Llobet

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per