Ulleres que permeten escoltar música sense connectar res a les orelles | Diari Maresme buy clomid online safely buy zithromax to treat chlamydia buy xenical diet pills uk ordering propecia online from canada purchase hydrochlorothiazide
diumenge, 17 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ulleres que permeten escoltar música sense connectar res a les orelles

.

.

Fins ara la conducció òssia estava destinada a ser una tecnologia que es trobava principalment en dispositius mèdics, però ara sembla que avança fins al punt d’arribar a dispositius més comercials.

Com ja s’ha demostrat, la conducció òssia és eficaç i versàtil gràcies a la transmissió de freqüències sonores a través dels ossos cranials, fet que possibilita el poder escoltar música sense obstruir els conductes auditius.

Zungle es suma a la llarga llista de dispositius que han començat a utilitzar la conducció òssia com a mètode per a transmetre música, ja que no és una cosa nova. En aquesta ocasió no es tracta d’uns auriculars sinó d’unes ulleres de sol que incorporen, a més, aquesta tecnologia.

.

.

Actualment aquestes ulleres formen part d’una campanya de finançament en Kickstarter, on ja han aconseguit recaptar mig milió de dòlars, partint d’una necessitat de 50.000 dòlars, el que significa que el producte entrarà a mode de producció durant aquest mes d’octubre i per poder ser enviat als compradors al llarg del mes de novembre. Serà llavors quan es coneixerà si és veritat tot el que ofereix ja que, al tractar-se d’una campanya de finançament col·lectiu, existeix el risc de trobar-nos amb una sorpresa al no complir amb tot el que es pretén vendre.

Mentre tant, els responsables estan venent la idea de tenir un parell d’auriculars integrats en unes ulleres de sol, on la part atractiva és que no es necessita connectar absolutament res a les orelles ja que la transmissió del so es fa a través de vibracions als ossos cranials; això es fa mitjançant dos transductors instal·lats a cada vareta, les que emeten ones sonores a una freqüència d’entre 300 i 19.000 Hz.

Aquestes ulleres disposen d’una connexió Bluetooth 4.1 per a poder enllaçar amb l’SmartPhone o qualsevol altre dispositiu des d’on es pugui enviar el senyal de so. Tanmateix també pot servir com a dispositiu de mans lliures ja que també disposa d’un micròfon integrat. En una de les seves varetes hi ha instal·lat un petit selector per poder controlar la música via remota.

Un dels avantatges de la conducció òssia és l’excessiu consum d’energia, pel que aquestes ulleres podrien tenir una autonomia de només quatre hores, que es podria compensar gràcies a una càrrega de 0 a 100 amb una hora de càrrega mitjançant el seu port USB integrat. Un altre inconvenient és que aquest tipus de tecnologia ha estat pensada per ajudar a gent amb problemes d’audició, no està dissenyada per a transmetre música, pel que ens trobarem amb una qualitat acústica que no es podrà comparar amb la d’uns bons auriculars.

La campanya de recaptació de fons acaba el proper 16 de juliol. Pel qui vulgui adquirir les Zungle, poden començar a avançar els 109 dòlars que es demana pel projecte i esperar al mes de novembre per rebre-les.

Vicenç Llobet

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per