discount lexapro online lisinopril online canada cialis order online uk buying sildenafil in mexico cipro online prescription
dissabte, 21 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vuit municipis maresmencs creen una Junta Comarcal de Seguretat

Foto: CCM

Foto: CCM

Els vuits municipis integrats dins de l’àrea d’actuació de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Mataró crearan properament una Junta Comarcal de Seguretat per analitzar i planificar les accions de seguretat. L’anunci el va fer el Director General de la Policia, Albert Batlle, en una trobada celebrada la setmana passada amb l’alcaldessa de Caldes d’Estrac i els alcaldes de Mataró, Sant Vicenç de Montalt, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Òrrius i Dosrius. Argentona també estarà incorporada en aquesta Junta Comarcal de Seguretat.

El president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez, que ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, ha destacat la importància de compartir informació en termes de seguretat. Martínez ha confirmat també que el Consell Comarcal participarà en aquest nou òrgan i ha afegit que “saber el que està passant en el poble veí és fonamental per poder establir polítiques de prevenció de delictes i crear un clima de seguretat ciutadana”. A la mateixa reunió – mantinguda a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mataró – els alcaldes i els comandaments policials van poder intercanviar opinions sobre diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana i l’evolució de la diferent tipologia de delictes.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per