dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alumnes del Valldemia de Mataró, guardonats en el Concurs Joves i Mobilitat

Foto de grup de l’acte | RACC/Jordi Play

Alumnes de l’escola Maristes Valldemia de Mataró, del CP Villar de Barcelona i de l’IES Numància de Santa Coloma de Gramenet han rebut aquest dimarts 13 de juny els guardons del desè Concurs Joves i Mobilitat en les tres noves categories del certamen: anunci gràfic, article d’opinió i vídeo-relat. El grup del centre mataroní, format per Emma Gonzalez, Lucia Magro i Maria Bertran, de 3r ESO-C, ha estat el guanyador en la categoria de vídeo-relat.

També ha estat premiada com a classe amb millor participació, tant per la qualitat com per la quantitat de treballs presentats, el grup de 4rt C de l’ESO de l’IES Joan Mercader d’Igualada, mentre que Rosa Expósito, professora del mateix centre, ha rebut el premi que la distingeix com a professora que més i millors projectes ha tutoritzat.

El concurs, organitzat pel RACC amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit i el dels Departaments d’Interior i d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ha celebrat enguany el seu 10è aniversari amb una participació rècord de 1.997 estudiants, que eleven fins a 13.500 la xifra de joves d’entre 13 i 18 anys que han participat en aquest projecte educatiu des de la primera edició, amb un total de 9.500 treballs presentats en aquests 10 anys.

El lliurament de premis, celebrat a la seu central del RACC, ha comptat amb la presència de Josep Mateu, president del RACC; Jordi Jané, conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya; Maria Eugènia Domènech, directora del Servei Català de Trànsit i Conxita Mayós, cap de servei d’Ordenació Curricular de l’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat del Departament d’Ensenyament.

El concurs Joves i Mobilitat és un projecte educatiu que va néixer el 2008 per ajudar els estudiants d’entre 13 i 18 anys de Catalunya, a reflexionar sobre la responsabilitat i els riscos que implica la conducció d’un vehicle.

Relació de guanyadors i finalistes

Anunci gràfic

1. Guanyador: Grup OX Films, format per Damià Àlvarez, Gerard Preseguer i Miquel Grandio, de CFGM-B del CP Villar de Barcelona.

2. Finalista: Grup Els mercaders_4, format per Eric Bravo, Jennifer Benítez i Sònia Melani, del 4rt ESO-C de l’IES Joan Mercader d’Igualada.

Article d’opinió

1. Guanyador: Grup Attention, format per Helena Cuadrado i Marina Tovar, de 3r ESO-C de l’IES Numància de Santa Coloma de Gramenet.

2. Finalista: Oriol Raurich, alumne de 4t ESO A de l’escola Maristes Valldemia de Mataró.

Vídeo-relat

1. Guanyador: Grup Les Tres al Volant, format per Emma Gonzalez, Lucia Magro i Maria Bertran, de 3r ESO-C de l’escola Maristes Valldemia de Mataró.

2. Finalista: Bruno Sánchez, del 4rt ESO C de l’escola Salesians de Badalona.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per