divendres, 22 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Circ Cric acull la quarta edició del Festival Internacional de Pallasses

Fotos: Vicens Tomàs

El Circ Cric presenta del 8 al 11 de juny el IV Festival Internacional de Pallasses a Sant Esteve de Palautordera amb un programa de molta qualitat, divertit i sobretot molt variat.

El passat divendres va ser el torn de Cabaret de Pallasses, un espectacle de set pallasses cada una interpretant el un personatge diferent coordinades per Cecilia Paganini. Set artistes amb un fil conductor lúcid i divertit que permet a cada una expressar-se el seu propi estil i personalitat.

.

Amb la coordinació de Cecilia Paganini (Argentina/País Basc) i les pallasses Maite Guebara (Pais Basc), Proserpine (França), Fanny Giraud (França), Lola Mento (Andalusia), Anna de Lirium (França) i Gomette Colette (França). Un espectacle divertidíssim i emotiu presentat amb l’objectiu de provocar les rialles més obertes en un públic entregat a l’espectacle.

I en sessió golfa Bandada Clown a Capella presentà un espectacle musical d’humor, una coral de pallasses a capella. Bandada és un grup de dones, actrius i pallasses de València que col·laboren a la ONG PayaSOSpital, una organització fundada pel pallasso Sergio Claramunt l’any 1997 per donar suport a les famílies que tenen nens malalts a l’hospital. El projecte Bandada es va crear després de molta feina, formació i sobretot molta il·lusió locomotora.

.

Tot això es nota quan actuen, a curta distancia, mostrant obertament cada personatge, expressions, moviments, gesticulació i veus. Unes artistasses de nivell amb molta qualitat i cura dels detalls.

Espectacular, genial, emotiu i elegant.

Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs

Àlbum de fotos

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per