Arrenca la segona edició de la Mostra Versió Original en Català | Diari Maresme propecia india buy cheapest viagra in uk buy codeine with promethazine syrup online diovan bula anvisa buy promethazine with codeine cough syrup
dijous, 24 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arrenca la segona edició de la Mostra Versió Original en Català

Imatge: YouTube

La Mostra Versió Original en Català (VOC) arrenca el proper dijous 16 de novembre als Cinemes Texas de Barcelona i farà arribar, de manera simultània a 27 poblacions, entre elles El Masnou i Mataró, el talent audiovisual català. El guardó obert al públic a través d’un premi popular se sumarà als Premis VOC atorgats per un jurat.

En total, en aquesta segona edició s’han presentat 342 obres (331 curtmetratges i 11 de nous formats). D’aquestes propostes, 9 curtmetratges i 3 websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals presentats, formen part de la selecció final que es podrà veure del 16 al 26 de novembre en un total de 31 espais diferents de 27 municipis – entre cinemes, teatres, ateneus, etc – , en dues sessions de d’una hora i mitja i d’una hora. Cada sessió, de dues parts, té un preu de 2 euros per entrada. A Mataró, les projeccions es faran el dia 17 de novembre, a les 18.30 h, al Foment Mataroní; i al Masnou es faran el dia 23, a les 19 h, a La Calàndria.

Cartells del VOC al Maresme

El jurat atorgarà un premi al Millor Curtmetratge (creació de durada màxima de 20’ si és ficció i 30’ si té caràcter documental). Per cadascuna de les dues categories hi haurà també el premi del públic a través de les votacions populars recollides al llarg de la Mostra.

Els curtmetratges es podran votar en el transcurs de la Mostra VOC i les websèries, videoblogs i altres produccions audiovisuals a través del seu web. El resultat dels premis, que compten amb diverses dotacions econòmiques de fins a 4.000 euros, es donarà a conèixer dijous 1 de desembre en una festa que se celebrarà a la Sala Luz de Gas de Barcelona.

El projecte VOC, premis i mostra d’audiovisuals en català, impulsat per Òmnium Cultural, té com a objectiu potenciar la producció en llengua catalana així com la creació nous públics per a l’audiovisual i el cinema català.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per